Open Loge-avond

 

Twee maal per jaar organiseert Loge Sciviam een open avond voor belangstellende vrouwen, eenmaal in het voorjaar en eenmaal in het najaar. De datum in het voorjaar is meestal in maart en de datum in het najaar is in oktober of november. Tijdens zo'n avond krijgt u informatie over de werkwijze van onze Orde. Bovendien zijn leden van onze loge altijd aanwezig in de logegebouwen van de Vrijmetselaren tijdens de Open Monumentendagen, die jaarlijks in september plaatsvinden. 

Eerstvolgende avond voor belangstellenden

Op woensdag 13 maart 2019 is er weer een avond voor belangstellenden in het logegebouw te Hengelo
Aanvang is 19.30 uur, maar u bent welkom vanaf 19.00 uur.
Het wordt op prijs gesteld als u zich tevoren aanmeldt via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
U krijgt een korte uitleg over de werkwijze van de Orde van Weefsters Vita Feminea Textura. 
Daarna is er een inleiding en een gedachtenwisseling over het thema 'Symbolen'.

Adres van het logebouw in Hengelo: Krabbenbosweg 47b, 7555 EC Hengelo
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Diny Altena, tel. 0546-806118 of per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Op 13 maart 2019 houden wij weer een open loge-avond, waarbij belangstellende vrouwen een indruk kunnen krijgen van hoe wij onze bijeenkomsten in onze loge invullen. 

Klik hier voor meer info.

Als u belangstelling hebt kunt u ook contact opnemen met Diny Altena, tel. 0546-806118 of per e-mail: sciviam@ordevanweefsters.nl

De mens is op aarde als een wonderschone edelsteen, waarin zich elk onderdeel van de schepping weerspiegelt.

Hildegard van Bingen